Privatlivspolitik

Sidst revideret: 1. februar 2019

I det følgende kan du læse Kathrine med h’s politik for behandling af de personoplysninger, du afgiver, når du besøger kathrinemedh.dk, eller som du på anden vis har givet mig lov til at indsamle.

 

Dataansvarlig:

Kathrine med h
ved Kathrine Torp Mikkelsen

Hovvænget 16
8700 Horsens

hej@kathrinemedh.dk

CVR: 39 54 90 18

 

Generelt:

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg en række personoplysninger. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, udfylder en kontakt- eller tilbudsformular eller registrerer dig på hjemmesiden.

Kathrine med h begrænser de persondata, der behandles om dig, til det nødvendige, og sikrer, at der ikke behandles eller opbevares unødige persondata.

 

Indsamling

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke til det og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og oplysninger om din virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med en forespørgsel eller download af indhold.

Er du kunde hos mig, indsamler og behandler jeg administrative oplysninger. Disse opbevares i 5 år iht. bogføringsloven, men kan opbevares længere, hvis Kathrine med h vurderer, de kan have betydning for senere opgaver.

Desuden indsamles oplysninger, der kontraktligt er nødvendige for at kunne udføre ydelser under Kathrine med h’s produkter.

Hvis du henvender dig til mig på mail, gemmer jeg dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere korrespondancen.

 

Cookies

 

Formål

Jeg indsamler dine personoplysninger for at kunne levere indhold, tjenester og markedsføring, der er relevant for dig. Herudover indsamler jeg dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser og statistik. Kun hvis du samtykker til det, vil du modtage nyhedsbreve fra Kathrine med h.

Alle steder, hvor du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og samtykke til markedsføring, vil du møde denne tekst:

 

Bliver din kunde ikke overbevist af den mekaniske remse egenskaber i din tekst? Fortæl i stedet, hvilken forskel du gør for hende. Lær hvordan i min freebie ”Sælger du innovativ teknologi eller ro i maven og tid til at smække stængerne op?”.

Skriv dit navn og din mailadresse herunder – så lander metoden i din indbakke lige om lidt.

Ud over freebien siger du ja tak, lille frøken, til at få mit nyhedsbrev. Bare rolig! Jeg sender ingen møgtilbud, træls spam eller selvlysende enhjørninger. Kun gode, inspirerende nyhedsbreve med tips til at skrive bedre + information om og tilbud på mine ydelser.

Find min privatlivspolitik her.

 

Information om mine produkter og ydelser inkluderer tips, rabatter og tilbud til din hjemmeside, branding og markedsføring. Kathrinemedh.dk indsamler og opbevarer dine data, de sider, du besøger, og de valg, du foretager, med henblik på at kunne sende dig målrettede informationer, værktøjer og markedsføring. Oplysningerne slettes, når jeg ikke længere ønsker at sende nyhedsbreve eller markedsføre mig. Oplysningerne videresælges ikke, men opbevares hos min nyhedsbrevstjeneste. Du har til enhver tid ret til at få slettet eller korrigeret dine oplysninger. Dette kan du let gøre ved at benytte linket i bunden af hvert nyhedsbrev. Du har desuden ret til at klage til Datatilsynet.

 

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

De fortrolige data, du afgiver, og som er nødvendige for at kunne udføre de opgaver, som du ønsker, jeg skal udføre for dig, opbevares fortroligt og sikkert. Oplysningerne opbevares, så længe at du har brug for min hjælp, og slettes senest 6 måneder efter, at vores samarbejde er ophørt.

Data, som indgår i de opgaver, jeg løser for dig, slettes som udgangspunkt 6 måneder efter, at vores samarbejde er ophørt, med mindre vi i fællesskab bliver enige om noget andet.

 

Behandling og videregivelse

Kathrine med h har valgt at benytte eksterne databehandlere, herunder udbydere af software, website-hosting, backup, sikkerhed og opbevaring. I sådanne tilfælde kan dine personoplysninger blive overladt til tredjeparter for at behandle dem på mine vegne til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.

Til administrative formål bruges Billy (fakturering) Trello (opgavestyrring) og Microsoft Office Pakken (tekstbehandling, opgavestyring og mail).

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Hvis dine personoplysninger bliver overført til andre lande uden for EU/EØS og lande, skal tredjeparten forpligte sig til at overholde EU/EØS lovgivningen, f.eks. igennem tilmelding til Privacy Shield Framework, der vedrører dataoverførsler mellem EU/EØS og USA.

 

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Indsigt i egne data

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hej@kathrinemedh.dk.

 

Klageret

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.