Forretningsbetingelser

 

Når du bestiller en tekst, korrekturlæsning eller 1:1-session hos Kathrine med h, accepterer du handelsbetingelserne her på siden.

Det er vigtigt for mig, du er glad for det arbejde, jeg gør for dig. Derfor får du altid ti dage til skriftligt at komme med rettelser til teksten. Her kan du f.eks. få finjusteret detaljer i indholdet eller rettet specifikke ord, som ikke er i overensstemmelse med dig eller din kunde.

Det er en mulighed, som jeg hellere vil have, du bruger, end at du ikke er 100 % glad for teksten. Den er skrevet med dig som afsender, så det er vigtigt, du kan identificere dig med og stå inde for den.

Er du efter de ti dage ked af noget, vil jeg være taknemmelig for, du fortæller mig det. På den måde kan vi bedre finde en løsning.

 

Betingelser og proces
ved køb af tekster, korrektur og redigering

Bestilling

Når du bekræfter mit tilbud på at løse en opgave pr. mail, er aftalen gældende, og jeg går i gang med arbejdet. Aftaler vi opgavens pris, timepris og tidshorisont i telefon eller tale, sender jeg efterfølgende en mail med disse informationer, som jeg beder dig bekræfte.

 

Udførelse af din opgave

Herefter sætter jeg tid af til og går i gang med din opgave. Se herunder, hvad de enkelte opgaver indebærer.

 

Tekster

En tekst, f.eks. en webtekst, et blogindlæg eller et opslag til sociale medier, inkluderer:

 • let søgeordsanalyse samt tekst til Google (title tag og meta description) til webtekster
 • research/interview, hvis det er relevant
 • tekstproduktion
 • redigering
 • korrektur
 • gennemlæsning hos dig (ti dage)
 • én redigering med f.eks. rettelser til indhold, enkeltord eller udtryk.

Jeg kan bruge hjælpemidler som kunstig intelligens til sparring, inspiration og research, men aldrig til at skrive teksten. Når du køber en tekst hos mig, er det mig, der har skrevet den.

 

Korrektur

Korrektur indebærer rettelse af fejl i grammatik, tegnsætning og formuleringer, så teksten er i overensstemmelse med regler og angivelser i Retskrivningsordbogen og Den Danske Ordbog.

Herudover ensretter jeg ord med flere godkendte skrivemåder, så teksten fremstår ensartet. Her vælger jeg den variant, der hyppigst er anvendt eller bruges af fagfolk, så grammatikken er så neutral som mulig. Af samme grund sætter jeg startkomma før ledsætninger (også kaldet grammatisk komma og traditionelt komma), f.eks. før ”som”, ”der”, hv-ord og ”at” i ledsætninger.

Du vil ofte opleve, at jeg også tjekker og retter navne på f.eks. personer, steder og produkter og kommer med enkelte forslag til at forbedre sætninger. Dette er en service, som du ikke betaler for. Er tiden knap, eller er der mange andre fejl i teksten, fokuserer jeg i stedet på at rette de faktiske fejl.

 

Tekstoptimering

Tekstredigering er en udvidet korrektur. Her arbejder jeg dybdegående med sproget og virkemidlerne i din eksisterende tekst. Det kan være en gammel webtekst, du vil have shinet op, eller din eget tekst, du vil have optimeret.

Forbedringer kan være:

 • bedre overskrift og underoverskrifter
 • skarp, opsummerende indledning til den utålmodige læser
 • placering af relevante søgeord
 • storytelling
 • metaforik, ordrim og andre sproglige finurligheder
 • forsimpling af ord og sætninger, så teksten bliver nemmere at læse
 • direkte henvendelse til tekstens læser
 • brug af humor og følelser, som engagerer.

Indholdsmæssige rettelser laver jeg kun i samarbejde med dig.

 

Godkendelse af teksten

Når teksten er færdig, modtager du den på mail. Herefter har du ti dage til at tjekke teksten og komme med skriftlige rettelser. Har du brug for længere tid, aftaler vi det selvfølgelig.

Herefter får du den endelige tekst, og jeg betragter opgaven som færdig.

Tekstens indhold er altid dit ansvar. Tjek derfor, at du er enig i den måde, jeg har formuleret indholdet på. Rettelserne inden for de ti dage er inkluderet i prisen. Få det hellere rettet end ikke at være 100 % glad for teksten. Du har investeret i den, og det er dig, der står som afsender på den.

Hører jeg ikke fra dig senest ti dage efter, at du modtager teksten første gang, betragter jeg også opgaven som færdig.

Efter eventuelle rettelser er teksten færdig, og det er din. Du må bruge den til tid og evighed og i de sammenhænge, du ønsker. Har du f.eks. købt et blogindlæg og senere finder ud af, du vil bruge det som et nyhedsbrev eller opdelt i bidder på dine sociale medier, kan du frit gøre det.

 

Du behøver heller ikke kreditere mig som tekstforfatter til teksten. Du kan snuppe æren.

 

Betaling

Når du har modtaget sidste version af teksten, sender jeg en faktura på mail, typisk ved månedens udgang.

 

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) ekskl. moms, medmindre andet er oplyst.

Beløbet betales efter de betalingsbetingelser, der fremgår af fakturaen, typisk 8 dage netto.

Jeg modtager pengene via bankoverførsel på:

Reg.nr.: 7160.

Kontonr.: 0001921670.

 

Betingelser om 1:1-forløb og onlineprodukter

1:1-session

Forud for en 1:1-session eller -forløb aftaler vi tid, sted, indhold og pris for ydelsen. Når du bekræfter bestillingen, sender jeg dig faktura med forudbetaling for sessionen eller forløbet på mail.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) ekskl. moms, med mindre andet er oplyst.

Beløbet betales efter de betalingsbetingelser, der fremgår af fakturaen, typisk 8 dage netto. Jeg modtager pengene via bankoverførsel på:

Reg.nr.: 7160.

Kontonr.: 0001921670.

 

Digitale produkter

Digitale produkter er dine til evigt eje, medmindre andet fremgår. Men jeg forpligter mig ikke til at hoste materialet til evig tid. Derfor er det kun dit, i det omfang du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel som laver en backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted, du først downloadede materialet til. Jeg lukker dog aldrig ned for adgang til materialet uden minimum 14 dages varsel. Det påfalder altid køber at vedligeholde sin e-mail, så evt. advarselsmails når frem i tide.

 

Forretningsbetingelser generelt

Gyldighed

Forretningsbetingelserne her gælder, med mindre andet er aftalt skriftligt ved indgåelse af aftale om køb af ydelser, produkter eller services fra Kathrine med h.

Alle ydelser, kurser og 1:1-forløb udgår fra kathrinemedh.dk ved Kathrine Torp Mikkelsen, Hovvænget 16, 8700 Horsens, CVR 39 54 90 18.

Mail: hej@kathrinemedh.dk.

 

Fortrolighed

Jeg behandler alle dine informationer, oplysninger og alt materiale, som måtte komme min i besiddelse i forbindelse med udførelsen af arbejdsopgaver og konsulenthjælp, fortroligt. Jeg deler ikke dine oplysninger, informationer og dit materiale med uvedkommende tredjemand.

 

Rettigheder

Kathrine med h har alle rettigheder til alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til kurser og 1:1-sessioner.

Ved køb af Kathrine med h’s ydelser opnår du brugsret til skriftligt materiale og digitalt materiale. Brugsretten er personlig.

 

Ændring af forretningsbetingelser

Kathrine med h har ret til, på et hvilket som helst tidspunkt at ændre gældende forretningsbetingelser uden varsel.

 

Lovvalg og værneting

Aftalen er underkastet dansk ret.